We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

10​.​000 MOMENTS

by The Demencials

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
JO DIC 02:34
Comto els segons que ens queden i com la neu sota el sol que desfà com tantes mans que ràpid se’n van comto milers d’estrelles, com un rellotge de sorra gegant, que van rajant, mirant un paisatge de sang. Homes que busquen la felicitat que matarien per paper pintat nens a qui han fet créixer, massa aviat. Per la mateixa moneda jo dic, el meu temps és or. Tu fes el que vulguis però el meu és tresor. Jo dic, el meu temps és or, tu fes el que vulguis però viuràs un cop. A trossos la tristesa, uns primers passos amb la por al cap que ara ens crema la puta infantesa.
2.
Falsos carrers de la ciutat, quantes vetllades pam a pam, quantes mirades n’hi han pres part. Durant un temps els vas deixar. Olor pintura en caminar. Traient la vida a la ciutat, monotonia d’un gris vintage. Tot esborrant la vida el teu llegat, fins que no quedi res de tu. Ciment i asfalt ara comoditat, que escup als teus avantpassats. La identitat del que vas ser. Història d’extra radi esmicolat. Aquí qui mana és el diner, falsos carrers avui amargs. Tornem el temps enrera i veig com tot es crema a foc. Creus del cel fins a terra, tornem el temps enrera. Tornem el temps enrera, orgull, treball, pell i valors. Malparit que ens vas vendre, la ciutat, la misèria.
3.
CAIC 02:23
Sensació coneguda, cops a la paret. Òrgans que van per lliure, ungles que abandonen el dit. Sento que caic i sé molt bé el perquè. El fum negre era blanc molt abans que entrés. Silenci eixordador tampoc hi veig la fi. Els teus ulls buits em miren i no gosen fer-hi res. Sento que caic i sé molt bé el perquè. El fum negre era blanc molt abans que entrés. I si és la mort en vida, quants cops marxaré per tornar? Brolla la sang per dintre i caic. Sempre la mà amiga que em traurà d’aquí per tornar. Sempre portant-me amb ell. Acabada la partida. El record de la pell. Aquí tens la resposta, on estimar era evident.
4.
ODI ETERN 02:36
5.
HEGEMONIA 02:18
I doncs que soni la teva hegemonia. La d’un jove que predica amb la sort. Corre la tinta a la pell una mentida I aquella amistat? Val per a tu ben poc. La tenies a ella a la teva retina i l’egoisme per davant de tot. Llàgrimes no em queden, ni revenja tampoc. La vida curtida tinc a cada pam del cos. Versos trencats amb regust de cendra. És el teu ego qui s’ho ha menjat tot. I no et preguntis perquè tants problemes. Si tens la sort que molts encara no et coneixen. Somriures a mida. És fals el teu esforç. Vergonya de vida, fart de tu i dels teus
6.
No saps el que diràs, quan les promeses siguin tantes que vessi aquell plat. Ningú no et creurà, quan les paraules siguin falses i els actes covards. Serà el teu final. Quan la riquesa se t’escapi de les mans I tots ells darrere teu. Ànimes mortes d’ulls tapats. No hi ha Dèu, igual que els meus. Les teves pregàries s’han cremat. No saps si tornaràs, quan els àngels reclamin tots aquells pecats Potser ploraràs,i tot allò pel que vas viure i no ser recordat Serà el teu final Quan la riquesa se t’escapi de les mans. Cervells que són dèbils. Que em donen la vida. Al meu cel la meva família.
7.
Fotut afany de l’home, la individualitat. Són lluites massa amargues, guerres que mai guanyaràs. Al cap tens qüestionar-te? Les seves veritats. Cada cop ets,més màquina i menys humà. Aixeca’t sobre els altres. Trenca arrels d’on t’han lligat. Oblida el que creies, fes que se senti el teu clam. El temps, l’avui i l’ara ja saps no te’ls prendran. Consum és la bandera. Promeses als infants. Deien somiar és de pobres. Posseeix el que no et pertany. Era de nous profetes. Ells cuinen tu agafes el plat. La vostra vida fàcil, venent futur enverinat Cadena per serjant. Tòpics que moren l’instant. I els segons que respires. Moment dels homes lliures.
8.
NOSALTRES 01:53
Quan sents que la sort no t’acompanya. Quan veus que de cop et cau la nit. I com de costum és freda i llarga. Sempre hi serem nosaltres. Hi serem nosaltres. Obre les ales, pren el cel, que reneixi un nou estel. Obre les portes de l’infern, segur que hi serem. Quan miris més enllà de les muntanyes. I la pols et cegui un nou camí. Escoltaràs cançons abandonades. Sempre hi serem nosaltres. Hi serem nosaltres. Si creus que ha arribat l’hora de caure. I la mort desperta aquell desig. Pensa que darrere aquell gran arbre, sempre hi serem nosaltres Hi serem nosaltres.
9.
ÉS TARD 03:12
Un paradís et crida, asfalt cremat dóna vida a formigues. Un ascens calculat. Volem més pactes, més mentides. Casta plena de ferides que forda aquest país per dintre. El drap que més els llueix, parles de quatre barres lliures. I la gent gira els barrets. Ells escombrant cap a Suïssa. I la mare treballant. On les veus del carrer et criden. És tard se sent, la veu de últim convergent. És tard se sent, són plors de l’últim convergent.
10.
Obres els ulls, ja han passat més de 15 anys . D’aquells nens plens d’orgull. Jugant a fer-nos grans. Posant a prova el cor, buscant els límits del teu cos. Aquell afany per créixer. Limitant-se a descobrir, robant reptes del destí. No hi ha temps de tenir por. T’explicaria històries 10.000 moments, gravats a la memòria. Ja han passat més de 15 anys. Però encara ho recordo érem com germans. Jugant a fer-nos grans. Torna a sortir els sol, sense encara haver dormit. No hi ha temps ni pressa. La remor, el record. Tastar la sang per primer cop. Guanyant-te el respecte.
11.
Ara ve quan ens diuen ja va sent hora que canvieu de vida. Sota aquests peus encara hi ha energia. Ens queda temps per morir. I aquesta veu com veus encara crida. No se vosaltres, jo no hi veig sortida Ara fa temps vam decidir escollir. Ens queda temps per morir Qui s’atreveix a matar-nos abans, per dir que això s’ha acabat Malgrat critiquen seguirem aquí. Ens queda temps per morir I ens queda temps, ens queda temps per morir
12.
EBRE 1938 02:48
13.
خالد 03:36
Avui respiro tot pensant amic, un millor exemple, no hem tingut. Les flors que cauen a l’agost. Quan vingué el fred marxaves tu. Els teus germans manquen d’oblit, ganivet dintre sempre el tinc. L’abraçada més sincera que he rebut, vent de l’hivern pren el meu cos. Que lleuger que és avançar, negre líquid dins el bar, record sempre ben present. Que difícil caminar, les botes plenes de fang, record sempre ben present. I a la ciutat ens cau la nit, és l’escalfor dels bons amics. Entre cerveses tot parlant de vells records. Al teu costat, guarda’ns un lloc. Per sempre ben present!
14.
Potser la nostra freda llar, potser la boira, potser el glaç. Han fet d’això eterna amistat. Pell contra pell, per tu i per mi. Potser les tantes nits al bar, per les vegades que hem plorat. Potser la infància ens ha soldat. Pell conta pell, per tu i per mi. I si la distància ens divideix, no t’enyoro sé que el teu cor em segueix. Sé que aquest hivern quant torni el fred, tu hi seràs i tornarem a viure. És per tu i per mi, per aquells moments tan màgics. És per tu i per mi, perquè mai és llarg aquest camí. És per tu i per mi, per aquell record tan savi. És per tu i per mi, el meu cor sempre et manté aquí

about

Agraeix sincerament a totes aquelles persones que han
caminat amb nosaltres aquest camí, al llarg de tots aquest anys.
Especialment a les nostres mares i pares, a totes les nostres companyes i aquells amics i amigues que han esdevingut família.
Mencionar especialment a Búfala Blanca i Toro Sentado, Griselda i Laura per la *gran* paciència i ajuda constant. Als backliners Shanty i Dani.
A totes les que un dia van formar part de Demencials tant en fundació com en creixement i els que han fet seva la banda.
A tota aquella gent arreu del territori de cada barri, poble i ciutat que ens fa arribar el seu suport i acaba donant sentit al què fem.
Aquells que ens han intentat destruir: gràcies, aquí estem fent fight back.
Finalment a tots els grups que hem tingut el privilegi d’acompanyar en algun moment i aquells amb els que hem fet lligams eterns.
*The Cabrians, Te Mare, PennyCocks, Crim, Opció k-95, Pilseners,
Revenja,The Gundown, Groggy Rude, Sewer Brigade , La CoBla, H.I.T.S , Glaç i a tots els que no podem anomenar.
Mencionar l’esforç enorme de Sacred Blood Studio per gravar i
masteritzar aquest treball i per no ferir a ningú en tota la tasca.
La feina de disseny i maquetació a càrrec de TX. I l’ajuda rebuda en
correcccions, opinió i recolzament a l’hora de fer-ho possible.
A Montserrat Roig, la frase de la portada del llibret extreta “D’El temps de les cireres”. A l'Erin per les maravellloses fotografíes que ens va cedir. Dedicat a la memòria del nostre germà Jaled el Yacoub Lopez i a totes aquelles que comparteixen memòria amb nosaltres.

credits

released September 1, 2018

license

all rights reserved

tags

about

THE DEMENCIALS Vic, Spain

TE MARE , Holes In The Shirt

contact / help

Contact THE DEMENCIALS

Streaming and
Download help

Report this album or account

THE DEMENCIALS recommends:

If you like 10.000 MOMENTS, you may also like: